Formigues

PLAGUES DE FORMIGUES

N’hi ha una varietat infinita de formigues, gairebé 14.000 descrites, però, es pensa que poden arribar a les 22.000. Les seves colònies poden arribar a ser autèntiques obres d’art arquitectòniques i poden anar de gairebé un centenar d’elles fins a una colònia de milions, les principals són aquestes.

Formiga Argentina             Formiga Faraó             Formiga negra de jardí

Una formiga reina por arribar fins a 20 anys, no així l’obrera que viu 6 mesos. Tenen una tècnica que se’n diu trofal·laxis i fa que portin el menjar a la boca, esòfag i també a l’estómac, arriben al cau i l’egorguten sense haver-ne fet la digestió, i així mengen totes.

Entre les varietats, que són moltes, hi ha les anomenades Saltirones, que salten fins a 10 cm., s’alimenten d’insectes voladors, la Siquisapa a la zona amazònica americana, aquesta és comestible, etc.

Si creu que té un problema truqui al 609 32 38 22 Ramon Carné, S.L. i demani assessorament.

Problemes amb les formigues?

Sàpiga que ha de fer si té una plaga de formigues a Lleida.

Com eliminar les formigues?

Realitzem tractaments per eliminar les formigues als nostres clients de Lleida.

ELIMINACIÓ DE FORMIGUES

RAMON CARNÉ, l’hi ofereix una sèrie de consells pràctics per si creu convenient aplicar-los: Les formigues sempre es mouen a la busca d’alimentació per lo que cal evitar que tinguin motius de sentir-se atretes cap a ells.

Netegi tota la resta de menjar, tant de la taula com principalment del terra. Fiqui tots els aliments, que li sigui possible, amb pots de tancament hermètic. Si té una mascota, (generalment gat o gos), retiri el menjar durant la nit. Tanqui o segelli, en lo possible, tots els punts d’entrada a la seva llar o negoci. El pinso de la mascota i el possible adob de jardí tingui-ho ben tancat. Tingui en compte que les formigues es comuniquen entre elles, i en cas de trobar menjar van totes al mateix punt. Són molt llestes i encara més treballadores.

FORMIGUES AL SEU NEGOCI

Sempre molesten les formigues i més encara al seu negoci, que a més a més poden perjudicar la seva reputació. Una plaga de formigues és perillosa al negoci del sector alimentari. Negocis com els bars, restaurants, oficines, i magatzems i altres tipus de negoci que elaborin, comerciïn i/o treballin amb aliments, necessiten mantenir un nivell alt d’higiene, i això implica tenir les instal·lacions lliures de formigues i altres insectes caminadors.

Conseqüències d’una plaga de formigues al seu negoci: Els aliments i productes contaminats per les formigues caldrà tirar-los a les escombraries.

Una plaga de formigues a llocs com una residència de la tercera edat pot alarmar als pacients i qüestionar-se els familiars la higiene existent. Si la seva reputació pateix, també patiran els seus beneficis, i farà que els clientes marxin.

FORMIGUES A L’HABITATGE

Normalment els particulars tendeixen a primera instància a eliminar una plaga de formigues amb productes de botiga no professionals, i amb freqüència, depenent de la infestació, ens trobem amb casos de que no han sigut eliminades del tot amb aquests productes i es requereix un tractament més especialitzat.

SOL·LICITA UNA INSPECCIÓ PER AL TEU NEGOCI AL 609 323 822

dirección ADREÇA:
C/ Torre Noguesa, 23
25230 - Mollerussa (Lleida)
 
whatsapp TELÈFON:
Whatsapp
609 323 822
administrator 32RESPONSABLE:
Ramon Carné Calafell
 
 
email 12 32E-MAIL:
info@ramoncarne.com