Qui som

Som una empresa experimentada en Control de Plagues, Desinsectació, Desratització i Desinfecció. La nostra premissa és garantir al màxim els nostres serveis, respectant el medi ambient, flora i fauna. Els nostres serveis abasten fins a un radi d’acció de 100 quilòmetres de Lleida. Tampoc descartem amb caràcter puntual anar més enllà.

La nostra especialitat són les plagues de rates, paneroles (cucarachas), tractaments de fusta, formigues i tot tipus d’insectes caminadors.

Experiencia

Experiència

Portem anys donant serveis de control de plagues, i els nostres clients saben reconèixer la nostra responsabilitat, criteri i bons resultats.

Rapidez

Puntualitat

Ens agrada atendre lo més ràpidament possible els nostres clients.

Registres

Registres

Ramon Carné, S.L. està inscrita a ROESP (Registre Oficial Establiments Serveis Plaguicides) de la Generalitat de Catalunya amb els registres: Sanitat Ambiental 0047CAT-SL i Sanitat Vegetal: L-0136-S i disposa de tots els permisos i carnets.

 

Desratització

Realitzem serveis de desratització a Lleida i tota la seva provincia.

 

Desinsectació

Realitzem serveis de desinsectació a Lleida i tota la seva provincia.

 

Desinfecció

Realitzem serveis de desinfecció a Lleida i tota la seva provincia.

 

Fusta

Realitzem serveis de tractament de fusta a Lleida i tota la seva provincia.

Més informació sobre Ramon Carné S.L.

La nostra aposta és poder donar un bon servei, estar en contacte amb els nostres Clients i fer un servei integral de Control de Plagues, respectant al màxim el medi ambient.

Ramon Carné, S.L. disposa d’un personal qualificat i experimentat professionalment. El nostre bon treball sumat a la seva satisfacció és el nostre tarannà i la manera de donar les gràcies. Estem compromesos amb el Client.

Fem tota classe de tractaments, tant a empreses com a particulars, fem també pressupostos sense compromís, de qualsevol tipus de plaga.

Tenim clients com: organismes públics, magatzems industrials, també d’alimentació i elaboració, supermercats, bars, restaurants, particulars, etc.

Totes les nostres actuacions compleixen la norma UNE. 171210 (la bona pràctica amb desinsectació, desratització i desinfecció).

fumigacion

dirección ADREÇA:
C/ Torre Noguesa, 23
25230 - Mollerussa (Lleida)
 
whatsapp TELÈFON:
Whatsapp
609 323 822
administrator 32RESPONSABLE:
Ramon Carné Calafell
 
 
email 12 32E-MAIL:
info@ramoncarne.com