Zones Urbanes

CONTROL DE PLAGUES A LES ZONES URBANES

Serveis per a les Comunitats de Propietaris.

RAMON CARNÉ recomana als Administradors de finques, responsables de la contractació, ser en extrem exigents a l’hora de triar els professionals i les empreses de Control de Plagues.

Els administradors que es dediquen a la gestió de Finques i Comunitats de Propietaris haurien d’establir un correcte pla de neteja i higiene per a preveure l’aparició de especies nocives per a la salut. Les Empreses com la nostra que es dedica a aquests serveis de Desinsectació, Desratització, i Desinfecció portem a lloc una activitat indispensable per a la societat, sempre de manera seriosa i responsable al mantenir els nivells sanitaris acceptables de totes aquelles espècies que deterioren la salut pública, el benestar de la ciutadania i la qualitat de la flora i fauna del medi ambient.

Ja que és impossible eliminar del nostre entorn tots aquests insectes i rosegadors, aquí és on apareixem nosaltres, els professionals, que assegurem, com a mínim, fer un bon Control de Plagues per a un manteniment òptim de la salut ambiental i la salut pública.

A l’entorn urbà, l’aparició de diferents plagues, que, de no ser adequadament controlades, suposen una seriosa amenaça per a la salut de persones i animals domèstics. També, l’existència de plagues a un immoble, influeix de manera negativa i directa a la devaluació del seu valor contractual a l’hora de vendre’l i/o llogar-lo, d’aquí la importància d'estar en contacte amb una empresa experta, responsable i seria en el tema de Control de plagues.

A l’actualitat cada vegada hi ha més espais de zones comunitàries que requereixen major atenció, com les zones d’escombriaires, trasters, sanejaments, zona de comptadors de agua i llum, etc. També comunitàries, com piscines, parcs infantils i gespa entre altres, etc. que precisen més atenció davant de perills per la presència de plagues i organismes nocius.

finca

 

Desratització

Realitzem serveis de desratització a Lleida i tota la seva provincia.

 

Desinsectació

Realitzem serveis de desinsectació a Lleida i tota la seva provincia.

 

Desinfecció

Realitzem serveis de desinfecció a Lleida i tota la seva provincia.

 

Fusta

Realitzem serveis de tractament de fusta a Lleida i tota la seva provincia.

SOL·LICITA UNA INSPECCIÓ PER AL TEU NEGOCI AL 609 323 822

dirección ADREÇA:
C/ Torre Noguesa, 23
25230 - Mollerussa (Lleida)
 
whatsapp TELÈFON:
Whatsapp
609 323 822
administrator 32RESPONSABLE:
Ramon Carné Calafell
 
 
email 12 32E-MAIL:
info@ramoncarne.com